Om oss


Hej allihopa!

Vi är företaget som ger viktig information om bästa våffeljärn! Wafflechunks team skriver om saker vi tror att du kommer gilla. Wafflechunks har affiliate partnerskap, så att vi får en andel av intäkterna från dina köp.

Oavsett om du föredrar feta och tjocka Belgiska våfflor eller förmån tunna och krispiga traditionell Amerikansk stil och kära, det finns massor av olika våffeljärn beslutsfattare i varje form och storlek. Det bästa waffle maker för familjer stora eller små är Wafflechunks eftersom det gör fyra perfekta gyllene våfflor varje gång.

Vi har som mål att lyfta fram produkter och tjänster som du kan tänkas tycka är intressant, och om du köper dem, vi får en liten andel av inkomster från försäljning från våra handelspartners. Vi ofta få produkter gratis från tillverkare för att testa. Denna enhet inte vårt beslut om huruvida en produkt är med eller rekommenderas. Vi arbetar oberoende från vår annonsförsäljning team. Vi välkomnar dina synpunkter. Har du något du tycker att vi bör veta om? Maila oss på waffleschunks@gmail.

Wafflechunks direktör Thomas Hulmund:

När jag var liten var jag besatt av Eggo våfflor. Jag vagt minns att när jag var mycket ung, min mamma brukade köpa square frysta våfflor. Men när vår familj var vänt om till runda Eggo våfflor, vi tittade aldrig tillbaka. Så fort man hoppat ur brödrost, jag skulle slather det i smör och lönnsirap och då avbröt de rundade kanterna och sluka upp. Frysta våfflor är gott, men nygräddade som är ännu bättre. Det finns massor av svammel recept på nätet, och när du har samlat de ingredienser som, du behöver bara en våffla tekokare. Det är en svindlande mängd våffla beslutsfattare ute, så vi har forskat för att hitta de bästa du kan köpa. Innan du köper en, det första du behöver bestämma är vilken typ av våfflor som du vill göra.