MÄRKEN


Det är mycket viktigt att välja det bästa vaffeljärnet från olika erbjudanden, som inkluderar de bästa varumärkena och företagen, som tillverkar de bästa, pålitliga våffeljärnstrålarna. Vi har valt några av de finaste märken för att jämföra och välja det bästa våffeljärnet.

Cloer

 

 

Caspar Cloer grundades tillbaka 1898, företaget CLOER, först som verktygstillverkare och artsmedföretag, och senare i trettiotalet expanderade den till att omfatta produktion av elektronisk hushållsutrustning. Produktlinjen har expanderat för varje år och går vidare idag med temat i åtanke ”Frukost med CLOER”. CLOERs filosofi är synlig genom hela linjen. CLOER utvecklar intelligenta lösningar i en tidlös design. CLOER produkter utvecklas genom innovativa idéer. Funktionalitet, ergonomi och hög kvalitet kännetecknar CLOER-sortimentet. CLOER är en internationell aktiv tillverkare av små elektroniska apparater med huvudkontor i Arnsberg, Tyskland.

Se utbud från Cloer

OBH Nordica

obh nordica

OBH Nordica är ett nordiskt företag med ursprung i Sverige och Danmark. År 2002 slog Nordica och danska OBH samman och blev OBH Nordica. Idag har vi nationella företag i Sverige, Danmark, Norge och Finland samt verksamheten i Kina.

OBH Nordics omsättning uppgår till cirka 750 miljoner kronor och vi har cirka 150 anställda, varav över en tredjedel arbetar i vårt huvudkontor i Sundbyberg utanför Stockholm.

OBH Nordica våffeljärn 6959 | Unboxing och Testing

Se utbud från OBH Nordica

Åviken

905 Åviken är idag den mest kända våffeljärn i Skandinavien, och kvaliteten och utförandet är bättre än någonsin. Designen utvecklades under femtiotalet, med ny teknik och förbättringar under vägen, med hjälp av Design Made in Sweden för att understryka det stolta arvet av svenskt kvalitetshantverk. I början av 50-talet började AB Åviken Metal Company i Gnosjö producera sin första elektriska waffelmakare som heter Åviken och lägger till lite teknik på den gamla sätten att baka de alltid populära skandinaviska våfflorna.

Se utbud från Åviken

Wilfa

wilfa-logo

Wilfa är ett norska ägt bolag bildat 1948 och är idag en av de ledande leverantörerna av elapparater i Norden.
Wilfa är ett ledande varumärke med fokus på design, kvalitet, säkerhet och innovation. Vår vision är att skapa en bättre upplevelse av vardagen och att leverera robusta hushållsprodukter.

Se utbud från Wilfa

Severin

SEVERIN har tillverkat elektroniska hushållsapparater i över 65 år med målet att göra det dagliga livet så enkelt som möjligt. Tyska kvalitetsstandarder i samband med enkel operation är kännetecknen för vårt krav. Hitta användbar information om produkter, tjänster och mer på severin.com – snabbt och enkelt.

Se utbud från Severin

Dualit

dualit logo

Dualit Limited producerar köks- och hushållsapparater. Det erbjuder brödrostar och vattenkokare, te- och kaffekapslar, kaffebryggare och ESE-bågar. Företaget tillhandahåller även matberedningslösningar, som juicer och blandare, handblandare, matprocessorer, miniugnar och korkskruvssatser. Dessutom erbjuder det cateringlösningar, inklusive brödrostar, mjölkbottnar, grillar, grillar och brödrostar och soppkedjor. Dualit Limited grundades 1945 och är baserat i Crawley, Storbritannien.

Se utbud från Dualit

Nordicware

nordicware logo

Nordic Ware är ett företag baserat i Minneapolis förorten St. Louis Park, Minnesota, USA, märkbart för att introducera Bundt-kakan i början av 1950-talet. Nordic Ware är ett av de få återstående amerikanska köksredskap som producerar sina produkter nästan helt i USA och erbjuder även sina produkter till 50 länder.

Se utbud från Nordic Ware