Det finns olika typer av bästa våffeljärn som finns på svesnka marknaden


Det finns olika typer av bästa våffeljärn som finns på svesnka marknaden. Du kan hitta dem i en mängd olika priser också. Så att du bättre kan lära sig av dessa tips innan du går och handlar och ångra för att köpa fel våffeljärn.

  • Önskad Form och Storlek på våfflor. Våffla strykjärn avkastning våfflor i olika former och storlekar. Det är svammel beslutsfattare som vill forma runda, fyrkantiga, och även hjärtformade Belgiska våfflor. Den cirkulära modeller är vanligen snabbare i värme upp och fördela värmen jämnare än torg. Det finns också vissa våffla strykjärn som kan producera en stor våffla eller en hel del små. Vissa möjligt för dig att välja mellan dessa två alternativ. Det finns de med plattan mönster som tillåter dig att bryta dina våfflor i halvor eller fjärdedelar. Om du dreglar över tjocka Belgiska våfflor med djupa fickor som kunde hålla ut massor av frukt, smör och sirap, då det finns en massa val för Belgisk våffla beslutsfattare tillgängliga.

  • Non-stick Yta och Enkel Rengöring. Kanske den här funktionen finns i de flesta våffla beslutsfattare i dag. Dessa våffla beslutsfattare är oftast belagda med en non stick kappa som silikon, vilket gör det lättare för dig att ta bort våfflor när de är klara och rengöra apparaten i inget krångel. De flesta av dem kräver att du använder en trä spatel i att ta ut lagade våfflor till att förebygga tidig skada av ytan är beläggning. Men, några av dem erbjuder en scratch-motstånd ytor. Förutom non-stick våffla beslutsfattare, det är de som skicka med löstagbara plattor för easy clean-up eller overflow kanaler för extra smet. För att rengöra dem, du kan enkelt torka dem med en fuktig trasa.

  • Konsekvensen av den Resulterande Våfflor. Om våffla konsekvens är en stor fråga för dig, då du måste välja en våffeljärn med temperatur-inställningar, tillåter dig att justera temperaturen enligt dina önskemål. Detta gör att du kan laga våfflor med färg och konsistens av dina önskemål. Du kanske föredrar djupt brun och väl lagat våfflor eller bara lätt rostade och gyllene. Även om du behöver några försök att få våfflor med perfekt konsistens genom att justera inställningarna och rätt timing, resultatet är värt ansträngningen. Det bästa våfflor tillverkas vanligtvis av våffla beslutsfattare som har en termostat, som håller temperaturen jämn och kockar våfflor jämnt på båda sidor. Termostat också förhindrar att dina våfflor från att bli överkokt eller brännas.

  • Indikatorer. Våffla beslutsfattare erbjuder olika former av indikatorer. Dessa kan vara ljus, hörbara toner eller larm, LED avläsning eller nedräkningstiduren. Dessa indikatorer berätta när strömmen är på när förvärmningen är klar eller när apparaten är redo att användas och när våfflan är klar.
  • Kompakt Lagring. En hel del våfflor beslutsfattare idag kan stå på ena änden och har sladdförvaring. Dessa är de enklaste typerna för att lagra. De tar väldigt liten plats och kan visas i köket.
  • Hållbarhet. Naturligtvis, detta är en av de viktigaste funktioner som vi letar efter i en våffla tekokare. Om du vill köpa en tålig waffle maker som skulle pågå en lång tid, läsa några recensioner användare på internet innan du köper en. Du kan hitta dessa topp märken av våfflor beslutsfattare som rekommenderas av användare: VillaWare, Waring, FarberWare, Toastmaster, Cuisinart, KitchenAid, och Krups.

  • Mer Våfflor på En Gång. Lite svammel beslutsfattare avkastning en stor våffla som passar hela plattan. Vissa producera 4 våfflor åt gången. Lite svammel beslutsfattare inkluderar plattan mönster som mögel våfflor med lätt-att-bryta segment, så att du kan dela dem i halvor eller fjärdedelar. Om du har mer än ett barn hemma, prova detta waffle maker eller de som producerar 4 våfflor åt gången för att hålla ditt barns behov.
Previous Välja den Bästa våffeljärn för en Vackrare Frukost
Next Hur att laga goda våfflor?